داروی آرتروز زانو چیست؟!
آیا برای شما هم سوال است که بهترین داروی آرتروز زانو چیست؟! با توجه به نوع و شدت بیماری شامل درمان با انواع قرص، پماد ، درمان با جراحی و غیره است. آرتروز زانو یک بیماری دردناک است که میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. این یک بیماری التهابی مفصل است که باعث تورم، سفتی و درد در مفصل زانو می شود. علائم رایج آن شامل مشکل در راه رفتن یا ایستادن برای مدت طولانی و همچنین درد و التهاب مزمن است. آرتروز زانو می تواند ناشی از عوامل مختلفی مانند ساییدگی و پارگی غضروف بین مفاصل ناشی از افزایش سن، آسیب به زانو در اثر تروما مانند فعالیت های ورزشی یا تصادفات و یا استفاده بیش از حد از برخی عضلات در پاها به دلیل فعالیت بدنی باشد.
بهترین داروی آرتروز زانو و نوع درمانی که شخص دریافت می کند، به علت زمینه ای بیماری و شدت آن بستگی دارد. بهترین داروی درمان آرتروز زانو و گزینه های درمانی آن از فیزیوتراپی گرفته تا داروهایی که برای کاهش التهاب و درد مرتبط با این بیماری طراحی شده اند و روش های جراحی را شامل می شود.
انواع آرتروز زانو
استئوآرتریت (OA) شایع ترین نوع آرتروز زانو است. در این بیماری، غضروف بین مفاصل تحت تأثیر قرار می گیرد. همچنین باعث می شود که با گذشت زمان از بین برود که منجر به افزایش اصطکاک و درد در هنگام حرکت مفصل می شود. استئوآرتریت می تواند افراد در هر سنی را تحت تاثیر قرار دهد، اما در افراد بالای 50 سال و زنان شایع تر است. علائم شامل سفتی، درد و تورم در ناحیه آسیب دیده است. درمان این عارضه شامل تمرینات فیزیوتراپی یا تغییرات سبک زندگی مانند کاهش وزن در صورت لزوم است.
همچنین بهترین داروی آرتروز زانو در این مورد، داروهایی مانند داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) یا گاهی اوقات جراحی، بسته به شدت بیماری هستند.
آرتریت روماتوئید (RA) یک اختلال خود ایمنی است که میتواند باعث التهاب در قسمتهای مختلف بدن از جمله زانو شده و در طول زمان منجر به آسیب مفاصل شود. آرتریت روماتوئید اغلب هر دو زانو را به یک اندازه درگیر می کند، اما ممکن است در یک طرف بدتر از طرف دیگر، به دلیل افزایش سطح التهاب در آن ناحیه باشد. علائم معمولاً شامل قرمزی و گرما در اطراف ناحیه آسیب دیده، تورم در چندین مفصل از بدن به جای یک مفصل، خستگی، احساس تب، احساس ناخوشی عمومی و غیره هستند.

همراه با تجویز دارو، اصلاح شیوه زندگی، مانند برنامه های ورزشی طراحی شده توسط فیزیوتراپیست ها یا روماتولوژیست ها، برای این بیماران توصیه می شود.
آرتروز پس از سانحه (PTA) ، پس از آن که فرد دچار نوعی آسیب تروماتیک در زانو (های) خود شده باشد، رخ می دهد.
قرص برای درمان آرتروز زانو: بهترین داروی آرتروز زانو
قرص ها یک شکل محبوب برای درمان آرتروز زانو هستند زیرا می توانند به صورت خوراکی مصرف شوند. انواع رایج قرص درمان آرتروز زانو، شامل داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن و ناپروکسن هستند که به کاهش التهاب و تورم کمک می کنند. بهترین قرص آرتروز زانو، قرص های کورتیکواستروئیدی مانند پردنیزون هستند که ممکن است برای کاهش درد در کوتاه مدت تجویز شوند. سایر داروهایی که ممکن است تجویز شوند شامل مسکنهایی مانند استامینوفن یا موادی مانند هیدروکودون یا کدئین هستند که میتوانند درد شدید را تسکین دهند.
یکی از مزیتهای استفاده از قرصها برای درمان آرتروز زانو، راحتی مصرف آنها است که به تجهیزات خاص یا نظارت پزشکی نیازی ندارند. قرص ها همچنین در مقایسه با سایر اشکال درمان مانند تزریق، جراحی و جلسات فیزیوتراپی نسبتاً ارزان هستند.
با این حال، برخی از معایب مرتبط با مصرف دارو برای آرتروز زانو وجود دارد که نباید نادیده گرفته شود. استفاده طولانی مدت از NSAID ها با افزایش خطر خونریزی گوارشی و آسیب کلیه مرتبط است. کورتیکواستروئیدها نیز عوارض جانبی از جمله افزایش وزن، نوسانات خلقی، بی خوابی و ضعیف شدن استخوان ها دارند. در حالی که داروهای کدئین دار، در صورت مصرف طولانی مدت یا در دوزهای بالا به دلیل خاصیت اعتیادآور می توانند باعث اعتیاد شوند.
بنابراین برای افرادی که قرص های درمانی آرتروز زانو را برای درمان انتخاب میکنند، مهم است که قبل از تصمیم گیری در مورد اینکه بهترین دارو برای درمان آرتروز زانو چیست و آیا این دارو بهترین داروی آرتروز زانو برای آن هاست یا خیر، خطرات را در برابر مزایای آن، ارزیابی کنند.
پماد برای درمان آرتروز زانو: بهترین دارو برای درمان آرتروز زانو
پمادها شکل دیگری از درمان آرتروز زانو هستند که می توانند درد و التهاب را تسکین دهند. آن ها معمولاً مستقیماً در ناحیه آسیب دیده برای کاهش تورم، بهبود تحرک و کاهش ناراحتی اعمال می شوند. انواع رایج پمادهای مورد استفاده برای درمان این عارضه، شامل NSAID های موضعی مانند دیکلوفناک است که می تواند مستقیماً روی پوست اطراف مفصل مالیده شود.

همچنین پماد های ضد تحریک مانند کپسایسین (Capsicin) که اثر تسکین دهنده بر روی پوست دارند و پماد های گلوکزامین و کندرویتین سولفات که به ارتقای سلامت غضروف کمک میکنند نیز مفید هستند.
یکی از مزایای استفاده از پمادها، توانایی آن ها در هدف قرار دادن مناطق خاصی از بدن با دقت بیشتری نسبت به داروهای خوراکی مانند قرص ها است. استفاده از پمادها نیز در مقایسه با گزینههای تزریقی یا جراحی، روش های درمانی آسان، نسبتاً ارزان و راحت برای درمان آرتروز زانو هستند.
با این حال، برخی از معایب احتمالی مرتبط با استفاده از پمادها نیز وجود دارد. ممکن است آن ها به سرعت سایر روش ها مانند قرص یا تزریق عمل نکنند. به علاوه اگر آنها را به درستی استفاده نکنید (مثلاً استفاده بیش از حد)، می توانند باعث تحریک بیشتر و واکنش های آلرژیک، به دلیل مواد فعال داخل آن ها شوند. علاوه بر این، برخی از افراد ممکن است هنگام استفاده از این کرم ها احساس سوزش کنند. بنابراین مهم است که قبل از شروع هر نوع پماد درمانی، تمام دستورالعمل های آن را به دقت بخوانید.
درمان های جایگزین آرتروز زانو
علاوه بر قرص ها، انواع درمان های دیگری نیز وجود دارد که می تواند به مدیریت علائم آرتروز زانو کمک کند. سایر درمان های جایگزین برای آرتروز زانو شامل موارد زیر هستند:
- فیزیوتراپی.
- اصلاح شیوه زندگی مانند کاهش وزن در صورت اضافه وزن.
- اجتناب از فعالیتهای پرتحرک مانند دویدن یا پریدن.
- استفاده از وسایل کمکی هنگام راه رفتن مانند عصا.
- پوشیدن کفش های طبی.
- استفاده از پدهای حرارتی قبل از انجام فعالیت بدنی.
- خوردن یک رژیم غذایی ضد التهابی غنی از اسیدهای چرب امگا 3 موجود در روغن ماهی، آجیل و دانه ها که نشان داده شده است علائم مرتبط با این بیماری را کاهش می دهد.
- مصرف مکمل هایی مانند سولفات گلوکزامین که به ارتقای سلامت غضروف کمک می کند.
- انجام منظم تکنیک های ماساژ روی ناحیه آسیب دیده که ممکن است سفتی و ناراحتی را کاهش دهند.
- کمپرس گرم یا سرد روی محل درد.
- ورزش های کنترل شده.
- جراحی مفصل زانو و …
مهم است که به یاد داشته باشید که هیچ درمانی برای همه بهترین نتیجه را ندارد و بهترین داروی آرتروز زانو برای هر فردی ممکن است با فرد دیگر متفاوت باشد. بهترین نتیجه به شدت بیماری شما بستگی دارد. علاوه بر این، بسیاری از مردم متوجه می شوند که ترکیب انواع مختلف گزینه های درمانی، موثرترین نتایج را هنگام مدیریت علائم آرتروز زانو، در طول زمان ارائه می دهند.
برای مشاوره و تعیین وقت فرم زیر را پر کنید.
